Over ons

Al sinds 1992 levert Hobo een compleet assortiment gereedschappen en toebehoren voor de industrie, automotive en watersport. Onze visie is om de klanten alleen het beste product aan te bieden voor eerlijke prijzen. Wij gaan er vanuit, dat kwalitatief hoogstaand werk alleen verkregen kan worden met goede kwaliteit gereedschap. Of anders gezegd: de kwaliteit van het gereedschap moet beter zijn, dan het door de klant gewenste resultaat. 

In de loop van de jaren is het assortiment uitgegroeid tot een compleet pakket, waarvan een klein deel op deze website is te zien. Gereedschappen, verbruiksartikelen, automaterialen, coatings en toebehoren voor industrie, automotive en watersport. Van zoveel mogelijk producten proberen wij in verschillende prijsklassen aan te bieden. Op deze manier kunnen we zowel het hoge-, midden- en lage marktsegment bedienen en kunt u eigenlijk altijd vinden wat u zoekt.

Het bedrijf is in 2012 opgesplitst in Hobo Tools en Hobo Verf. In 2014 is daar Hobo Parts bijgekomen voor de automaterialen.

  • Hobo Tools is importeur van o.a. AC Delco, Britool, Sykes-Pickavant en Lumberjack houtbewerkingsgereedschap. Momentsleutels worden sinds 1992 gecertificeerd in eigen huis.
  • Hobo Tools levert ook o.a. Tohnichi, Facom, Expert.
  • Hobo Verf is het HEERENLUX Service Centrum voor Zuid-West Nederland en Belgisch Vlaanderen. Naast de verf leveren wij ook kwalitatief hoogwaardige Non-Paint producten van Qaldis en Finixa.
  • Hobo Parts levert een compleet assortiment automaterialen tegen eerlijke prijzen. Met o.a.Mobiletron lambdasondes en luchtmassameters zijn wij bijzonder concurrerend.

Bij "merken" kunt u een indruk krijgen van ons productassortiment. Wilt u een product van één van deze merken, vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan door een mail te sturen naar info@hobotools.com. Wij werken met een hoofdsite, hobotools.com, en met merkensites. Op de hoofdsite vindt u de meest verkochte producten. Op de merkensites staan meer producten en vaak ook onderdelen. Zo zijn er bijvoorbeeld acdelco-powertools.nl, britool.nl, lumberjack-tools.nl en qaldis.nl. Maratec-accu.com en goedkope-remblokken.nl zijn productgerichte sites, waarop ook de acties staan vermeld.

Kunt u een product niet vinden in een van onze webwinkels ? Stel uw vraag dan via het contactformulier, info@hobotools.com of bel naar 0167-562177 of b.g.g. 0651 841304. Wellicht kunnen we u toch van dienst zijn !!

 
Kamer van Koophandel    : 23068367
BTW nummer                  : NL096509788B01
RABO bank                     : NL93RABO0323510744