Persoonlijke service is bij ons het belangrijkste!

Al sinds 1992 levert Hobo een compleet assortiment hoogwaardige gereedschappen en toebehoren voor de industrie, automotive en particulier. Onze visie is om de klanten het juiste product aan te bieden tegen een eerlijke prijs. Er is één vestiging in Steenbergen. Daar vandaan worden de producten door de Benelux en Duitsland verstuurd. Er is wel een kleine showroom aanwezig, maar daar staan slechts een beperkt aantal producten in. Eigenlijk is het meer om producten af te halen.  

In de loop van de jaren is het assortiment uitgegroeid tot een compleet pakket, waarvan een klein deel op deze website is te zien. Gereedschappen, verbruiksartikelen en toebehoren voor industrie, automotive en sinds 2016 ook voor de particulier. Veel producten proberen wij in verschillende prijsklassen aan te bieden. Op deze manier kunnen we zowel het hoge-, midden- en lage marktsegment bedienen en kunt u eigenlijk altijd vinden wat u zoekt.

Hobo Tools

Hobo Tools is importeur van o.a. AC Delco powertools, Britool momentsleutels en Lumberjack houtbewerkingsgereedschap. Momentsleutels worden sinds 1992 gecertificeerd in eigen huis.

Hobo Tools levert als groothandel veel producten op bestelling van compressoren tot een simpel kwastje, zoals o.a. Airpress compressoren, Tohnichi momentsleutels, Facom en Expert gereedschappen, Finixa non-paint producten, schilderstoebehoren zoals kwasten, tape, enz. In 2012 zijn wij op verzoek van klanten begonnen met het leveren van een compleet assortiment automaterialen. Met name particulieren zijn bij ons voordelig uit, omdat veel producten rechtstreeks uit Duitsland komen, zoals Zimmermann remschijven.

Bij "merken" kunt u een indruk krijgen van ons productassortiment. Wilt u een product van één van deze merken, vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan door een mail te sturen naar ed@hobotools.com. Wij werken met een hoofdsite, hobotools.nl, en met merkensites. Op de hoofdsite vindt u de meest verkochte producten. Op de merkensites staan meer producten en vaak ook onderdelen. Zo zijn er bijvoorbeeld acdelco-powertools.nl, britool.nl, lumberjack-tools.nl en qaldis.nl.

Kunt u een product niet vinden in een van onze webwinkels ? Stel uw vraag dan via ed@hobotools.com of bel naar 0167-562177 of b.g.g. 0651 841304. Wellicht kunnen we u toch van dienst zijn !!

 
Kamer van Koophandel    : 23068367
BTW nummer                  : NL096509788B01
RABO bank                     : NL93RABO0323510744