Merk: Finixa
Model: GAP00
Beschikbaarheid: Op voorraad
€28,86
Excl. BTW: €23,85

Finixa polyester plamuur 2kg + verharder - gapol

Finixa polyester plamuur

MULTI - universele 2 K polyesterplamuur.
Te gebruiken op de meeste ondergronden zoals staal, hout, kunststof…. Minder geschikt voor op lichtmetalen en gegalvaniseerde ondergronden. Kan nadien worden afgewerkt met de “FINE” plamuur of direct met een grondlaag, primer of filler.
FINE - fijne afwerkingsplamuur.
Te gebruiken na de “MULTI” of om kleine oneffenheden ineens weg te werken. Een echte afwerkingsplamuur, schuurt zeer makkelijk en fijn.
LIGHT - universele afwerkingsplamuur, een echt lichtgewicht, heeft dezelfde toepassingen als de “MULTI” maar resulteert in een zelfde fijne afwerking als de “FINE”, schuurt heel makkelijk
FIBER - een volwaardige vezelplamuur.
Een universele polyesterplamuur waarin een deel glasvezels is verwerkt om grotere oppervlaktes en grotere oneffenheden mee op te vullen; ook ideaal om in te zetten op polyestertoepassingen en herstellingen.
ALU - een polyesterplamuur veredelt met aluminiumdeeltjes.
Ideaal om toe te passen op lichtmetalen, gegalvaniseerde oppervlakken
GAPOL - zwarte universele polyesterplamuur.
Vergelijkbaar met de “MULTI” maar dan zwart ingekleurd, schuurt iets moeilijker maar geeft universele hechting ook op lichtmetalen; uitermate geschikt voor kunststofreparaties.

Gebruikstip: meng in uw plamuur steeds 2 tot 3 % verharder; indien u twijfelt, gebruik een weegschaal tijdens mengen; een teveel aan verharder zorgt niet alleen voor een ongewenste te snelle uitharding, maar kan ook leiden tot onthechting en aftekening van de plamuur door de lak heen. Meng uw plamuur met verharder steeds zorgvuldig en vermijdt het intrekken van lucht tijdens het mengen, dit resulteert immers in onvolmaaktheden tijdens het aanbrengen en schuren van de plamuur. Kies de juiste plamuur voor de juiste toepassing.
 Vergelijking verschillende plamuren

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!