Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan ons door te geven of telefonisch. Wij zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens

Hobo Tools, Leerlooierij 7, 4651 SM  Steenbergen
Telefoonnummer +31(0)167 562177
Fax +31(0)167 567087
E-mail info@hobotools.com

Procedure

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons per omgaande een bevestiging.

Wij behandelen uw klacht binnen 2 dagen. Als afhandeling meer tijd vraagt dan stellen wij u hiervan op de hoogte.

Hobo Tools is aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk. U kunt contact opnemen met de afdeling Bemiddeling. Als we geen bevredigende oplossing vinden dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

 

Betaling

iDeal

Wanneer u internetbankieren heeft bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank kunt u eenvoudig gebruik maken van iDeal. Dit is de makkelijkste manier van betalen op internet bij het plaatsen van uw bestelling. IDEAL is veilig en betrouwbaar om betalingen te doen op het internet. Aan het betalen met iDEAL zijn er geen extra kosten aan verbonden.

PayPal

U kunt ook natuurlijk via PayPal uw bestelling plaatsen: veilig, snel en eenvoudig. 

Creditcard

U kunt met creditcard, Mister Cash, Sofort Banking and Paysafecard betalen.

Overschrijving

Bij overschrijving kunt u overmaken naar onze bankrekening NL93RABO0323510744 t.n.v. Hobo Tools

 

Verzending

Vanwege de fluctuerende brandstoftoeslagen hebben wij besloten de vrachtkosten uit de prijs te halen en deze apart te berekenen. Wij werken voornamelijk met DHL. Boven de € 500,- excl. btw wordt franko verzonden.

Vrachtkosten

Uitzondering hierop zijn pakketten boven de 45 kg. Daar worden altijd vrachtkosten op berekend.

 

Retouren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.


Wij vergoeden alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt en het product ongebruikt en in de originele verpakking is ontvangen.

 

Garantie 

Lumberjack geeft 1 jaar garantie aan de eindgebruiker, beginnend op de datum van aankoop van de machine. De garantie heeft betrekking op gebreken die aan materiaal- en/of productiefouten zijn toe te schrijven. Hobo Tools geven daar 1 jaar bij.

Garantiereparaties mogen uitsluitend door een Lumberjack monteur worden uitgevoerd.

De originele aankoopbon met verkoopdatum dient te worden bijgevoegd bij melding van een garantieprobleem.

Uitgesloten van de garantie zijn:

  • toebehoren, zoals zaagbladen, schuurpapier en andere accessoires
  • beschadigingen door nalatigheid (schokken, machine per ongeluk laten vallen) of door verontreinigingen, bijv. stukken hout, zaagsel of anders.
  • vreemde onderdelen, van een ander merk, in de machine
  • machines waarbij een reparatie uitgevoerd is door een onbevoegd persoon
  • machines die gebruikt zijn niet conform de gebruiksaanwijzing. Hieronder valt ook overbelasting, ondeskundig gebruik, gebruik van niet toegestane accessoires, beschadiging door opslag in een vochtige ruimte, enz.
  • normale slijtage.
  • machines die gedeeltelijk of volledig gedemonteerd zijn.